Πριονισμός

Πριονισμός

Ένας σημαντικός παράγοντας στην κατασκευή και τη διαμόρφωση των προφίλ εξώθησης αλουμινίου είναι να εξασφαλιστεί ότι κόβονται στο καθορισμένο μήκος που απαιτείται για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές για το κάθε προϊόν.

Η ακρίβεια κοπής είναι σημαντική διαδικασία κοπής που περιλαμβάνει τη χρήση διαφορετικών τύπων πριονιών, συμπεριλαμβανομένων των κοπής φινιρίσματος, κυκλικού, ακτινικού βραχίονα, τραπεζίου και άλλων.

Υπάρχουν διαθέσιμες μηχανές κοπής υψηλής ακρίβειας, αυτόματης τοποθέτησης και μηχανές κοπής δεματίων που τροφοδοτούνται με πνευματική σύσφιξη και έχουν τη δυνατότητα να κοπούν ευθεία με διπλή λοξοτομή. Η διαφορά στα πριόνια ακριβείας που χρησιμοποιούνται για κοπή ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο ακρίβειας που παρέχουν και τις σύνθετες γωνίες που μπορούν να δημιουργήσουν.

Γενικά, τα πριόνια έχουν διάμετρο 16 έως 20 ίντσες, με μεγαλύτερα πριόνια να είναι διαθέσιμα για πρέσες μεγαλύτερης διαμέτρου. Οι πρόοδοι στην τεχνολογία έχουν δημιουργήσει λιπαντικά πριόνια, τα οποία διαθέτουν σύστημα παράδοσης που μπορεί να τροφοδοτήσει λιπαντικά μέσω των δοντιών τους, βελτιώνοντας την απόδοση. Οι αυτόματες συσκευές, αντί να στερεώνουν το πριόνι, σφίγγουν τα προφίλ εξέλασης αλουμινίου.

VIDEO