Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της PESPA ALUMIN περιλαμβάνουν 23 ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής αλουμινίου σε συνολικά 40.000 τ.μ. ιδιόκτητης γης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από την ίδρυσή της το 1990, η PESPA ALUMIN έθεσε ως κύριο σκοπό της, την καινοτομική δραστηριότητα, στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, προϊόντων αλουμινίου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Αξιοποιώντας συνεχόμενα τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο η PESPA ALUMIN έχει αναδειχθεί ανάμεσα στις ηγετικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στην αγορά, σε συνδυασμό με τις απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές τους.

PESPA ALUMIN

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Βασικός σκοπός της PESPA ALUMIN είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Έχοντας ως τοποθεσία παραγωγής το Δυρράχιο, προσφέρουμε στην παγκόσμια αγορά κορυφαία, καινοτομικά, πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου, που ικανοποιούν και προάγουν την καθημερινή ζωή, ορίζοντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης.
Η κατασκευή των προϊόντων μας δεν περιλαμβάνει μεμονωμένα τα κάγκελα αλλά επεκτείνεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αλουμινίου.

Οι κύριες εξαγωγές μας είναι: Μαυροβούνιο, Σερβία, Μακεδονία, Κοσσυφοπέδιο, Μάλτα, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Σλοβενία, Ελβετία, Σουηδία και Ισλανδία.
Έχουμε επίσης επεκτείνει τις εξαγωγές μας σε χώρες της Αφρικής, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά και Η.Π.Α.

Aνακαλυψτε ολα τα προιοντα